4 αυγά
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ελαιόλαδο η αραβοσιτέλαιο
250 ml γάλα η νερό
μισό κ.γ αλάτι
1 φακελάκι baking powder
250 γρ καλαμποκάλευρο
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
400 γρ φέτα
λίγη ρίγανη
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρι,το αλεύρι για όλες τις χρήσεις,το αλάτι και το baking powder
Στο τέλος αναμειγνύουμε την χοντροκομμένη φέτα και την ρίγανη
Απλώνουμε σε 40 άρι ταψί που το έχουμε ,λάδώσει και πασπαλίσει με λίγο καλαμποκάλευρο
Από πάνω σπάμε λίγη φέτα ακόμα
Ψήνουμε στους 165-170 C για 35-40 λεπτά να ροδίσει πάνω κάτω
Βγαίνει φανταστική και αφράτη,τρώγεται ζεστή και κρύα και μένει μαλακιά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου