6 Φύλλα περέκ
300 γρ μυζήθρα
300 γρ φέτα
λίγη ρίγανη
λίγο βούτυρο λιωμένο η αραβοσιτέλαιο για το άλειμμά
Βάζουμε το κάθε φύλλο,σε ταψί με νερό 1-2 λεπτά να μαλακώσει
Το σπάμε και το βάζουμε σε βουτυρωμένο τηγάνι,σε χαμηλή με μέτρια φωτιά
Ανάμεσα σε κάθε φύλλο,πασπαλίζουμε μυζήθρα,φέτα και ρίγανη
Στρώνουμε από πάνω,το άλλο βρεγμένο φύλλο και λαδώνουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο η αραβοσιτέλαιο
Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα 6 φύλλα
Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε να πάρει χρώμα από κάτω
Γυρνάμε σε ένα πιάτο και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδοψηθεί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου