200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
250 γρ φέτα η λευκό τυρί
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τα σπόρια
λίγη ρίγανη
100 γρ γραβιέρα τριμμένη
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
μισό κ.γ αλάτι
1 ασπράδι για το άλειμμα
Χτυπάμε λάδι με το γιαούρτι και προσθέτουμε τα αυγά
Προσθέτουμε την φέτα,το ζαμπόν την ντομάτα την γραβιέρα και την ρίγανη και λίγο λίγο το αλεύρι
Ζυμώνουμε ,μέχρι να έχουμε μια μαλακιά ζύμη
Πλάθουμε 20-25 μπαλάκια
Τα βάζουμε σε 2 λαμαρίνες με στρωμένη λαδόκολλα
Αλείφουμε με το ασπράδι αυγού και ψήνουμε στους 170 C για 25 λεπτά,μέχρι να ροδίσουν
Βγαίνουν πολύ αφράτα και διατηρούνται μαλακά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου