Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Παναρισμένα Μελιτζανορολά με τυρί Greek Stuffed eggplant rolls with cheese





















Υλικά

Μελιτζάνες
Ελαιόλαδο
διάφορα τυριά-φέτα,γκούνταμ,ένταμ
λίγο γάλα
μαύρο πιπέρι,ρίγανη
αυγά
αλεύρι
φρυγανιά

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λωρίδες τις βάζουμε σε ταψάκι τις περιχύνουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε ως που να γίνουν
Βγάζουμε τις μελιτζάνες από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν
Ανακατεύουμε τα τυριά με λίγο γάλα ,πιπέρι ρίγανη και μπαχαρικά της αρεσκείας μας
Βάζουμε λίγη γέμιση στην άκρη κάθε λωριδάς μελιτζάνας και τυλίγουμε σε ρολό
Πανάρουμε βουτώντας σε αλεύρι ,σε χτυπημένο αυγό και τέλος σε φρυγανιά
Τηγανίζουμε ως που να ροδίσουν και σερβίρουμε

Ingredients

eggplants olive oil various shredded cheeses -feta cheese,goudam,edam
some milk black pepper, oregano eggs flour bread crumbs Cut the eggplants into strip sput them in a pan andrizzle them with a some oil, bake them till their done
Remove the eggplants from the oven and allow them to cool Mix the cheese with some milk, oregano, pepper and spices of your choice Put a little filling on the edge of each strip of eggplant and roll it Dip in flour, in beaten egg and finally in breadcrumbs Fry till golden brown and serve


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου