Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Τραγανά τηγανιτά κολοκυθάκια Crips fried Zucchini





















Υλικά

Κολοκυθάκια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Νερό
Αλάτι΄
Ελαιόλαδο

Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταίνετε
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και αλατίζουμε
Τα βουτάμε πρώτα σε αλεύρι και μετά στο νερό και επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά για πιο τραγανή στρώση η αφήνουμε ως έχει
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφού πάρουν χρώμα από την μια πλευρά γυρνάμε να ροδίσει και η άλλη
Βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί
Αλατίζουμε και σερβίρουμε

Ingredients

zucchini
Flour all purpose
water
salt
olive

Put the oil in a frying pan
Cut the zucchini into slices and season them with salt
Then dip them first into flour and then into the water,repeat once again for a more crisp layer or leave them as they are
Fry them in hot oil and once browned on one side, turn them to brown on both sids
Place them on absorbent paper
Season with salt and serve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου