Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Σοκολατάκια γεμιστά με κεράσι Chocolates filled with cherries



Υλικά


1 βαζάκι γλυκό του κουταλιού κεράσι
250 γρ κουβερτούρα

Στραγγίζουμε τα κεράσια
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
Αραδιάζουμε τα κεράσια σε μια λαδόκολλα και τα περιχύνουμε με την κουβερτούρα
Φορώντας γάντια βάζουμε λίγο κουβερτούρα στο χέρι μας και στριφογγυρίζουμε το σοκολατάκι
Το αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε και δεύτερο στρώμα σοκολάτας με τον ίδιο τρόπο
Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο


Ingredients
1 jar of cherry preservers
250 gr chocolate couverture

Drain the cherries
Melt the chocolate in a double boiler
Lay the cherries in parchment paper and drizlle them with chocolates
By wearing gloves put some chocolate on your hand and cover the cherry in circle motion
Let them cool and put another layer of chocolate on the with the same way
Wrap in aluminum foil

                                            Δείτε την συνταγή στο βίντεο
                                            See the recipe on the video bellow



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου