Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Κολοκυθόπιτα Χωρίς Φύλλο No phyllo Zucchini Pie

















Υλικά
5 κούπες τριμμένο κολοκυθάκι
4 αυγά
μισή κούπα ελαίολαδο
200 γρ γιαούρτι
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
2 κούπες αλεύρι
1 φακελάκι μπέικινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
μισή κούπα φρυγανιά
200 γρ φέτα τριμμένη
50 γρ γκούντα τριμμένη
1 ντομάτα ξεσποριασμένη κομμένη σε κυβάκια
1 πρέζα ζάχαρη
Ρίγανη,Μαύρο Πιπέρι,Πάπρικα
Μαϊντανός,Δυόσμος Ψιλοκομμένος

Αλατίζουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια και τα βάζουμε σε σουρωτήρι μια ώρα να στραγγίσουν
Τα πατάμε με το χέρι για να φύγουν τα νερά τους
Ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά
Λαδώνουμε το μεγάλο ταψί του φούρνου και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά
Απλώνουμε το μείγμα και του πασπαλίζουμε λίγη φρυγανιά και από πάνω
Ψήνουμε στους 180 C για 1 ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει πάνω κάτω

Ingredients

5 cups of shredded zucchini
4 eggs
half a cup of olive oil
200 gr yogurt
2 big red onions shredded
2 cloves of garlic shredded
2 cups of all purpose flour
4 tsp of baking powder
1 pinch of salt
half a cup of breadcrumbs
200 gr crumbled feta cheese
50 gr gouda cheese
1 tomato seeded and cutted into cubes
1 pinch of sugar
Oregano,Black Pepper,Paprica
Parsley and Spearmint

Salt the shredded zucchini and put in a sieve for an hour to strain it's juices
Press it with your hands too,to strain it's juice
Mix with the rest of the ingredients
Oil your ovens sheet pan and dust it over with breadcrumbs
Spread over the mixture and dust some breadcrumbs on the top
Bake at 180 C for about 1 hour till golden on both sides

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου