100 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
60 γρ άχνη ζάχαρη (4 κ.σ)
2 αυγά
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη
1 πρέζα αλάτι
2 βανίλιες
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Προαιρετικά
1/4 κούπας ψιλοκομμένα αμύγδαλα
Προσθέτουμε το αυγό,το αλεύρι,το αλάτι και την βανίλια
Πλάθουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακιά ζύμη
Τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
Πλάθουμε τα κουραμπιεδάκια και ψήνουμε στους 175 C για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά
Αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη
Ingredients for 24 small cookies
100 gr butter at room temperature
60 gr icing sugar
2 eggs
250 gr gluten free all purpose flour
1 pinch of salt
1.4 tsp of vanilla powder
Icing sugar for garnishing
Optionally
1/4 cup chopped almonds
Beat the butter with the sugar till white and fluffy
Add the egg,flour,salt and vanilla
Mix till you have formed a soft dough
Cover with plastic wrap and refrigerate for 1 hour
Shape into small balls and bake at 175 C for 20-25 minutes till lighly golden
Let them cool and garnish them with icing sugar
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου