Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα Μπλόντις-Blondies Christmas Blondies













Υλικά
2 αυγά
μιάμιση κούπα κρυσταλλική ζάχαρη (330 γρ)
165 γρ βούτυρο
220 γρ λευκή σοκολάτα
κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής
μιάμιση κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (187 γρ)
1 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
Προαιρετικά
1/4 κούπας καρύδια ψιλοκομμένα

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 5 λεπτά να αφρίσουν και να φουσκώσουνε
Λιώνουμε την χρωματιστή άσπρη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.εμένα μου είχε περισσέψει πιο πολύ γαλάζια
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 μέρη, στο ένα προσθέτουμε κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και προσθέτουμε το μισό αλεύρι με το μπείκινγκ πάουντερ,το αλάτι και την βανίλια και την σοκολάτα με το βούτυρο
Κάνουμε το ίδιο και με το 2ο μείγμα που θα βγεί πράσινο γιατί η ανακατεύτηκε η μπλέ σοκολάτα με το βούτυρο
Στρώνουμε το πράσινο μείγμα σε ταψί με στρωμμένη λαδόκολλα,και ρίχνουμε κουταλιές από το υπόλοιπο μωβ μείγμα σε διάφορα σημεία
Με ένα μαχαίρι κάνουμε γραμμές στο μείγμα
Ψήνουμε στους 175 C για 25-30 λεπτά
Αφού κρυώσει κόβουμε σε τρίγωνα η τετράγωνα κομμάτια και γαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη

Ingredients

2 eggs

1 cup and a half granulated sugar (330 gr)
165 gr butter
220 gr white chocolate
red food colouring
blue food colouring
1 cup and a half of all purpose flour (187 gr)
1 tsp baking powder
1 pinch of salt
1 tsp vanilla extract
Optionally
1/4 cup of chopped walnutes

Beat the eggs with the sugar for 5 minutes to foam up and become white
Melt the white chocolate with the butter,i had more blue leftover chocolate
Divide the mixture in 2 parts,add red food colouring in the one,along with half the flour,baking powder,salt and vanilla and the melted chocolate with the butter
Do the same with the second mixture.the blue chocolate becomes green mixed with the butter
Line the green mixture in a pan lined with parchment paper,and put over tablespoons of the purple mixture
With a knife do lines over the batter
Bake at 175 C for 25-30 minutes
After it cools cut it into triangle or restangular shapes and garnish with icing sugar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου