180 γρ μερέντα
1 αυγό
150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
προαιρετικά 1 βανίλια
Χτυπάμε στο μίξερ την μερέντα με το αυγό και προσθέτουμε το αλεύρι
Ζυμώνουμε λίγο και με το χέρι
Αν η ζύμη κολλάει την βάζουμε 20 λεπτά στο ψυγείο
Την πλάθουμε σε μπαλάκια,τα αραδιάζουμε σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα,πατάμε το κάθε ένα με το δάχτυλο μας στην μέση
Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 175 C
Αν κλείσει η τρύπα στην μέση όσο είναι ζεστά τα πατάμε πάλι στην μέση
Αφού κρυώσουν με ένα κορνέ από λαδόκολλα τα γεμίζουμε στην μέση με μερέντα,εγώ την έβαλα όσο είναι ζεστά,έτσι η μερέντα πίανει μια κρούστα και δεν πέφτει
Διατηρούμε εκτός ψυγείου σε κουτί για μπισκότα
Ingredients
180 gr nutella
1 egg
150 gr all purpose flour
optionally 1 tsp of vanilla extract
Beat the nutella and the egg with the mixer and add in the flour
Knead by hand a little,if the dough is sticky put in the refrigerator for 20 minutes
Shape into balls,line them in a pan with parchment paper and press them in the middle of each cookie with your thumb
Bake at 175C for 10 minutes
If the hole closes after baking,while they are still hot press them with your thumb again
Afte they cool fill them with nutella with a small piping bag
I feeled them hot and after they cooled,the nutella formed a crust and didn'nt move,i prefer that
Store them in a biscuit box
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου