Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Εκλέρ Ταψιού σε 5 λεπτά No bake Eclair Cake in 5 Minutes



Υλικά
2 συσκευασίες κριμ κράκερς
1 συσκευασία κρέμα μιλφέιγ και το ανάλογο γάλα (600 ml)
250 γρ κουβερτούρα
250 ml κρέμα γάλακτος
σοκολατένια κουφετάκια για το γαρνίρισμα

Χτυπάμε την κρέμα με το γάλα
Στρώνουμε όσα κρακεράκια χρειάζονται σ'ένα μικρό πυρέξ
Απλώνουμε από πάνω την μισή κρέμα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα κρακεράκια
Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα βανίλια και βάζουμε στο ψυγείο
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει βράσει και την περιχύνουμε πάνω από το μπωλ με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα
Αφήνουμε 2 λεπτά και ανακατεύουμε να λιώσει
Αφήνουμε μισή ώρα να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου και περιχύνουμε το κρύο γλυκό
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει και γαρνίρουμε με σοκολατένια κουφετάκια


Ingredients

2 packets of graham cracker
1 package of instant vanilla pudding mix and as much milk needed
250 gr couverture chocolate
250 ml heavy cream
chocolate dragees for garnishing

Beat the pudding mix with the milk
In a baking dish line as much crackers needed
Spread half of the cream over the crackers,cover with the rest of the crackers and the rest of the cream
Bring the heavy cream to a boil and pour over the bowl with chopped chocolate
Put in the fridge
Leave it for 2 minutes and stir to melt
Leave it for 30 minutes to sit and put over the cold dessert
Put in the fridge to set and then garnish with the chocolate dragees







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου