Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Κουλουράκια Γεμιστά Πτι-Φουρ


 

Υλικά


250 γρ βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
120 γρ άχνη ζάχαρη
1 αυγό και 1 κρόκο
350 γρ αλεύρι και λίγο ακόμα
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι και αν χρειαστεί και ο χυμός του

Μαρμελάδα Βερίκοκο

Σοκολάτα Κουβερτούρα

Χτυπάμε το βούτυρο και προσθέτουμε την άχνη,χτυπάμε 6-7 λεπτά να ασπρίσει
Προσθέτουμε το αυγό και τον κρόκο
Προσθέτουμε το αλεύρι,το αλάτι,την βανίλια και το ξύσμα
Βάζουμε σε κορνέ και φτιάχνουμε σχέδια
Ψήνουμε στους 170 C για 10-12 λεπτά,να πάρουν ελάχιστο χρώμα
Αφού κρυώσουν γεμίζουμε με μαρμελάδα και βουτάμε την άκρη σε λιωμένη κουβερτούρα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου