Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

4 Διαφορετικοί Τυροκεφτέδες 4 Different cheese balls





Τυροκεφτέδες 1

Τριμμένη φέτα
Τριμμένο κίτρινο τυρί (γκούντα ,ένταμ ,κασέρι)
Φρυγανιά
Αλεύρι
Αυγά χτυπημένα
Προαιρετικά
Ψιλοκομμένες φέτες ζαμπόν η γαλοπούλα
Μαϊντανός

Βάζουμε όση ποσότητα θέλουμε από το κάθε είδος τυριού
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι και αυγά χτυπημένα πάρει για να πλάθονται
Πανάρουμε βουτώντας πρώτα στο αλεύρι μετά στο αυγό και τέλος στην φρυγανιά
Τηγανίζουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν
Βγάζουμε και αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί
Τρώγονται και ζεστοί και κρύοι


Τυροκεφτέδες 2

Τριμμένη φέτα η μοτσαρέλα
Τυρί κρέμα
Αλεύρι
Αυγά χτυπημένα
Προαιρετικά
Ψιλοκομμένες φέτες ζαμπόν η γαλοπούλα
Μαϊντανός

Βάζουμε όση ποσότητα θέλουμε απο το κάθε είδος τυριού
Ανακατεύουμε ολα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι και αυγά χτυπημένα πάρει για να πλάθονται
Πανάρουμε βουτώντας πρώτα στο αυγό και μετά στο αλεύρι
Τηγανίζουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν
Βγάζουμε και αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί
Τρώγονται και ζεστοί και κρύοι


Τυροκεφτέδες 3

Τριμμένη φέτα η μοτσαρέλα
Τυρί κρέμα
Τριμμένο κίτρινο τυρί (γκούντα ,ένταμ ,κασέρι)
Αλεύρι
Αυγά χτυπημένα
Σουσάμι
Προαιρετικά
Ψιλοκομμένες φέτες ζαμπόν η γαλοπούλα
Μαϊντανός

Βάζουμε όση ποσότητα θέλουμε απο το κάθε είδος τυριού
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι και αυγά χτυπημένα πάρει για να πλάθονται
Πανάρουμε βουτώντας πρώτα στο αλεύρι μετά στο αυγό και στο τέλος στο σουσάμι
Τηγανίζουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν
Βγάζουμε και αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί
Τρώγονται και ζεστοί και κρύοι


Τυροκεφτέδες 4 Διαίτης

250 γραμμ Τυρί κρέμα λαίτ η κατίκι
180 γραμμ Τριμμένη φέτα
2-3 κ.σ Ελαιόλαδο
3-4 κ.γ Σουσάμι
Αλάτι .πιπέρι,ρίγανη
Προαιρετικά
Ψιλοκομμένες φέτες ζαμπόν η γαλοπούλα
Μαιντανός ψιλοκομμένος η δυόσμος

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν 3-4 ώρες
Διατηρούνται στο ψυγείο


Recipe 1

crumbled feta cheese
grated yellow cheese (gouda, edam)
bread crumbs
flour
eggs beaten
Optionally
Thinly sliced ​​ham or turkey
parsley

Put as much cheese as you want from each type
Mix all the ingredients together and add as much flour and and beaten eggs as needed to roll them into balls
First dip them in flour then in beaten eggs and in the end in bread crumbs
Fry each side till golden brown
Remove and leave them in paper towel
They can be eaten both hot or cold




Recipe 2
crumbled feta cheese or mozzarella
cream cheese
flour
eggs beaten
optionally
Slices of ham or turkey
parsle

Put as much cheese as you want from each type
Mix all the ingredients together and add as much flour and beaten eggs as needed to roll them into balls
Dip them in beaten eggs and then in flour
Fry each side till golden brown
Remove and leave them in paper towel
They can be eaten both hot or cold

Recipe 3
crumbled feta cheese or mozzarella
cream cheese
grated yellow cheese (gouda, edam)
flour
eggs beaten
sesame
optionally
Slices of ham or turkey
parsley

Put as much cheese as you want from each type
Mix all the ingredients together and add as much flour and beaten eggs as needed to roll them into balls
Dip them in flour then in beaten eggs and at the end in sesame
Fry each side till golden brown
Remove and leave them in paper towel
They can be eaten both hot or cold

Recipe 4 Light


250 g cream cheese light
180 grams feta cheese
2-3 tbsp olive oil
3-4 tsp Sesame
Salt. Pepper,Oregano
Optionally
slices of turkey or ham
sliced parsley or mint

Mix all the ingredients together
Shape into balls
Refrigate 3-4 hours to firm up
Keep refrigated

Τους τυροκεφτέδες που θα περισσέψουν τους ρίχνουμε στην γατούλα της γειτονιάς
We throw the leftovers of the cheeseballs in the neiborhood kitty


             
       

2 σχόλια:

  1. Με τι μπορούμε να τα συνοδεύσουμε?
    "βοηθός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταιριαζουν πολυ με πατατες τηγανιτες η ψητες.Με ρυζι και με σαλατα.

      Διαγραφή