Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Γαριδομακαρονάδα της Πλάκας Ridiculous Shrimp sause with pasta





Υλικά

500 γραμμ Γαρίδες καθαρισμένες χωρίς κέλυφος
τριμμένο κρεμμύδι
300-350-ml Ντοματοχυμός
3-4 κ.σ ντομάτα ψιλοκομμένη(κον κασε )
Αλάτι,πιπέρι ,ρίγανη
1 φλιτζάνι κρασί (200 ml)
μαϊντανός ψιλοκομμένος
3-4 κ.σ κέτσαπ
1 πακέτο σπαγγέτι
3 σκελιδες σκόρδο
ελαιόλαδο


Αφαιρούμε με οδοντογλυφίδα το μαύρο εντεράκι από τη ράχη κάθε γαρίδας
Βράζουμε τα μακαρόνια
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,ρίχνουμε τις γαρίδες τις,σοτάρουμε και τις βγάζουμε
Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί
Ρίχνουμε τον ντοματοχυμό,το κον κασε και το κέτσαπ και αλατοπιπερόνουμε
Προσθέτουμε νερό,από τα μακαρόνια που βράζουμε και στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό
Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε μέσα,τις γαρίδες και τα στραγγισμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε

Ingredients


500 g peeled prawns without the shell
minced onion
300-350-ml tomato juice
3-4 t.b chopped tomato (tomato concasse)
Salt, peper, oregano
1 cup wine (200 ml)
chopped parsley
3-4 tbsp ketchup
1 package spaghetti
3 cloves garlic
olive oil

With a toothpick remove the black bowel from the back of each shrimp
Boil the spaghetti
Saute the onion and garlic,add the shrimps and saute them
Remove the shrimps
Pour in the wine and let it evaporate
Pour the tomato juice,con casse,ketchup and salt and pepper
Pour in some water of the boilling pasta and boill till the sauce thickens and in the end add the parsley
When the sauce is ready, pour in the shrimps and the drained pasta and stir


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου