Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Γαριδομακαρονάδα Shrimp sause with pasta





Υλικά

500 γραμμ Γαρίδες καθαρισμένες χωρίς κέλυφος
ψιλοκομμένο κρεμμύδι
300-350-ml Ντοματοχυμός
3-4 κ.σ ντοματα ψιλοκομμένη(κον κασε )
Αλάτι,πιπέρι ,ρίγανη
1 φλιτζάνι κρασί (200 ml)
μαϊντανός ψιλοκομμένος
3-4 κ.σ κέτσαπ
1 πακέτο σπαγγέτι
3 σκελιδες σκόρδο
ελαιόλαδο


Αφαιρούμε με οδοντογλυφίδα το μαύρο εντεράκι από τη ράχη κάθε γαρίδας
Σε βρασμένο αλατισμένο νερό βράζουμε τις γαρίδες για 5-6 λεπτά
Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις στραγγίζουμε
Στο ίδιο νερό που βράσαμε τις γαρίδες βράζουμε τα μακαρόνια
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,ρίχνουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε  για 2 λεπτά
Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί
Ρίχνουμε τον ντοματοχυμό,το κέτσαπ και αλατοπιπερόνουμε
Βράζουμε ως που να δέσει η σάλτσα και στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό
Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε μέσα τα στραγγισμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε





500 g peeled prawns without th shell
chopped onion
300-350-ml tomato juice
3-4 t.b chopped tomato (tomato concasse)
Salt, peper, oregano
1 cup wine (200 ml)
chopped parsley
3-4 tbsp ketchup
1 package spaghetti
3 cloves garlic
olive oil

With a toothpick remove the black bowel from the back of each shrimp
In boiling salted water boil the shrimps for 5-6 minutes
Pull them out with a slotted spoon and drain
At the same water that we boiled the shrimps boil the spaghetti
Saute the onion and garlic,add the shrimps and saute for 2 minutes
Pour in wine and let it evaporate
Pour the tomato juice, ketchup and salt and pepper
Boil till the sauce thickens and in the end add the parsley
When sauce is ready, pour the drained pasta in and stir


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου