Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Κρέμα σοκολάτας Chocolate Cream





















Για την κρέμα σοκολάτα

1 λίτρο πλήρες γάλα
9 κοφτές κ.σ κόρν φλάουρ
1 κ.σ κακάο
9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη
50 γρ σοκολάτα γάλακτος

Στο κρύο γάλα ανακατεύουμε το κορν φλάουρ,το κακάο και την ζάχαρη ,να διαλυθεί εντελώς το κορν φλάουρ
Αφήνουμε να βράσει και να δέσει,ανακατεύοντας το για να μην κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας
Στο τέλος,προσθέτουμε την σοκολάτα
Βάζουμε σε ποτήρια,αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει

Ingredients

For the chocolate cream
1 litre whole fat milk
9 tbsp of corn flour
1 tbsp of cocoa powder
9 tbsp of granulated sugar
50 gr of milk chocolate in pieces


In the cold milk,mix in the corn flour,cocoa and sugar,stir to dissolve the corn flour completely
Bring it to a boil and stir till it thickens,at the end mix in the chocolate pieces
Put he chocolate cream in glasses,let it cool and put in the fridge to set

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου