Υλικά για 30 τρουφάκια
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
200 γρ ινδοκάρυδο
Ινδοκάρυδο για την επικάλυψη
Προαιρετικά 1 βανίλια σε σκόνη,ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί,κερασάκια μαρασκίνο
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το ινδοκάρυδο
Φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη
Βάζουμε 10 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει
Με λαδωμένα χέρια πλάθουμε σε μπαλάκια και περνάμε από το ινδοκάρυδο
Αν θέλουμε προσθέτουμε στην ζύμη 1 βανίλια και ξηρούς καρπούς ή γεμίζουμε το κάθε τρουφάκι με ένα κερασάκι
Διατηρούμε στο ψυγείο
Ingredients
400 gr sweetened condensed milk
200 gr shredded coconut
Extra shredded coconut for coating
Optionally 1 tsp of vanilla extract,chopped walnuts or maraschino cherries
Mix the sweetened condensed milk with the shredded coconut
Make a soft and pliable dough
Put in the fridge for 10 minutes to set
Shape into balls with oiled hands
Coat them by putting them into coconut
If you want put a tsp of vanilla extract in the dough,mix in chopped walnuts or fill each truffle with a maraschino cherry
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου