Υλικά
100 γρ βούτυρο μαλακό,σε θερμοκρασία δωματίου
ή μαργαρίνη
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
μοτσαρέλα τριμμένη για το γαρνίρισμα
1 μπαγκέτα
Κόβουμε την μπαγκέτα σε 4 φέτες,η σε φετάκια
Ανακατεύουμε τα υλικά για το σκορδοβούτυρο,γαρνίρουμε με μοτσαρέλα και με ρίγανη
Αλείφουμε τις μπαγκέτες και ψήνουμε στους 175 C,για10 λεπτά να γίνουν τραγανές και να λιώσει η μοτσαρέλα
Κόβουμε την κάθε μπαγκέτα στην μέση και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου