Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Σκορδόψωμα με Μοτσαρέλα,Σε 1 Λεπτό,Με Μπαγκέτα



Υλικά
100 γρ βούτυρο μαλακό,σε θερμοκρασία δωματίου 
ή μαργαρίνη
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη

μοτσαρέλα τριμμένη για το γαρνίρισμα

1 μπαγκέτα

Κόβουμε την μπαγκέτα σε 4 φέτες,η σε φετάκια
Ανακατεύουμε τα υλικά για το σκορδοβούτυρο,γαρνίρουμε με μοτσαρέλα και με ρίγανη
Αλείφουμε τις μπαγκέτες και ψήνουμε στους 175 C,για10 λεπτά να γίνουν τραγανές και να λιώσει η μοτσαρέλα
Κόβουμε την κάθε μπαγκέτα στην μέση και σερβίρουμε






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου