Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Χιονάτη-Πεντσνόστιμη Λευκή Πάστα Ταψιού με 2 Κρέμες και Ινδοκάρυδο




Υλικά\

1 πακέτο μπισκότα πτι-μπέρ τριμμένα
200 γρ μαργαρίνη λιωμένη

Για την κρέμα βανίλια

750 ml γάλα
6,5 κ.σ κορν φλάουρ και 1 βανίλια η 6.5 κ.σ κάστερ πάουντερ
6.5 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.σ βούτυρο

Για την άσπρη κρέμα

2 κουτιά μόρφατ
1 κουτάκι ζαχαρούχο
1 βανίλια

1 σακουλάκι ινδοκάρυδο
Αμύγδαλα φιλέ

Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με την μαργαρίνη
Τα απλώνουμε σε 30άρι ταψί και βάζουμε 10 λεπτά στο ψυγείο

Για την κρέμα

Ανακατεύουμε με σύρμα στο κρύο γάλα,το κάστερ πάουντερ και την ζάχαρη,στο τέλος προσθέτουμε 1 κ.σ βούτυρο

Περιχύνουμε την ζεστή κρέμα πάνω από το μπισκότο
Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει

Για την άσπρη κρέμα χτυπάμε τα μόρφατ με το ζαχαρούχο και την βανίλια
Απλώνουμε πάνω από την κρέμα βανίλια
Γαρνίρουμε με ινδοκάρυδο και αμύγδαλα φιλέ 
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει
Εγώ του έβαλα και έξτρα σαντιγί από πάνω χτυπώντας άλλα 2 μόρφατ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου