Υλικά
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
500 γρ σπανάκι
3-4 κρεμμυδάκι φρέσκα,ψιλοκομμένα
250 γρ φέτα η λευκό τυρί
100 γρ γραβιέρα τριμμένη
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
μισό κ.γ αλάτι
μαύρο πιπέρι,ρίγανη,διόσμο
1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ασπράδι αυγού,χτυπημένο για το άλειμμα
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε το σπανάκι,να πιεί τα υγρά του
Χτυπάμε το λάδι με το γιαούρτι και προσθέτουμε τα αυγά
Προσθέτουμε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια,και τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι
Ζυμώνουμε ,μέχρι να έχουμε μια μαλακιά ζύμη
Πλάθουμε σε μπαλάκια
Τα βάζουμε σε 2 λαμαρίνες με στρωμένη λαδόκολλα
Αλείφουμε με το ασπράδι αυγού και ψήνουμε στους 170 C για 25 λεπτά,μέχρι να ροδίσουν,ελαφρά
Βγαίνουν πολύ αφράτα και διατηρούνται μαλακά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου