Υλικά
100 γρ βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου1 όλοκληρο σκόρδο
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
μοτσαρέλα τριμμένη και ντομάτα ψιλοκομμένη για το γαρνίρισμα
1 μπαγκέτα
Τυλίγουμε το σκόρδο με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς,40-45 λεπτά,μέχρι να μαλακώσει και να λιώνει
Κόβουμε την μπαγκέτα σε 4 φέτες,η σε φετάκια
Ανακατεύουμε το ψημένο σκόρδο με το βούτυρο
Αλείφουμε τις μπαγκέτες και τις γαρνίρουμε με την μοτσαρέλα και την ντομάτα και ψήνουμε στους 175 C,για10 λεπτά,μέχρι να γίνουν τραγανές και να λιώσει η μοτσαρέλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου