Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεβράκωτη Τυρόπιτα Χωρίς Φύλλο Feta cheese pie Without Phyllo




Υλικά

2  γιαούρτια στραγγιστά (400 γρ)
2 αυγά
5 κ.σ ελαιόλαδο
4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (500 γρ)
1 φακελάκι μπέικινγκ πάουντερ
1 κούπα νερό (250 γρ)
350 γρ φέτα τριμμένη
150 γρ γκόυντα τριμμένη
1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κύβους (ξεσποριασμένη)
ρίγανη,μαύρο πιπέρι

Χτυπάμε τα γιαούρτια με τα αυγά και το λάδι
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ και το νερό
Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά
Στρώνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί
Ψήνουμε στους 180 C για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε χλιαρά ή κρύα







Ingredients

2 greek yogurts ful fat (400 gr)
2 eggs
5 tbsp olive oil
4 cup of all purpose flour (500 gr)
1 envelope baking powder (or as much needed for 500 gr of flour ,see back of package)
1 cup of water (250 gr)
350 gr feta cheese crumbled
150 gr gouda cheese shredded
1 medium size tomatoes cutted into cubs (without the seeds)
oregano,black pepper

Beat the yogurt with the eggs and the oil
Add the flour,baking powder and water
Mix in the rest of the ingredients
Spread the mixture in a greased pan
Bake at 180 C for 35-40 minutes till golden
Cut into slices and serve them warm or cold




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου