Υλικά
ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι στον τρίφτη
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη ή ολόκληρη
κόκκινο πιπέρι
προαιρετικά 1/4 κούπας κόκκινο κρασί
250 γρ ντοματοχυμό
1 κουταλιά κέτσαπ
375 ml νερό (1,5 ποτήρι) η ζωμό μοσχαρίσιο η κοτόπουλο
φύλλο δάφνης,ρίγανη αλάτι και πιπέρι
προαιρετικά 1 φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και το σκόρδο
Αν θέλουμε σβήνουμε με το κρασί
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να δέσει σε μέτρια φωτιά
Σερβίρουμε με μακαρόνια και τριμμένο τυρί
Ingredients
olive oil
1 medium size onion shredded
1 clove of garlic whole or crushed
red pepper
1/4 cup red wine
250 gr tomato juice
1 tbsp of ketchup
375 ml water (one glass and a half) or beef stock or chicken stock
bay leaf,oregano,salt and pepper
optionally 1 fresh tomato diced
Saute the onion and add in the red pepper and the garlic
If you want you can pour in the red wine and let it's alcohol evaporate
Add the rest of the ingriedients and boil till thickened in medium heat
Serve with pasta and garnish with cheese
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου