Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Κρέμα Σοκολάτας με Γάλα Αμυγδάλου Chocolate Almond Milk Cream


Για την κρέμα βανίλια

1 λίτρο σοκολατένιο γάλα αμυγδάλου
8 κοφτές κ.σ κόρν φλάουρ
8 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.σ εκχύλισμα βανίλιας


Στο κρύο γάλα ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με την βανίλια και την ζάχαρη ,να διαλυθεί εντελώς το κορν φλάουρ
Αφήνουμε να βράσει και να δέσει,ανακατεύοντας το για να μην κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας
Βάζουμε την κρέμα σε 5 μπωλάκια,την αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε στο ψύγειο να σφίξει


Ingredients

For the vanilla cream
1 litre chocolate almond milk
8 tbsp of corn flour
8 tbsp of granulated sugar
1 tbsp of vanilla extract

In the cold milk,mix in the corn flour,vanilla and sugar,stir to dissolve the corn flour completely
Bring it to a boil and stir till it thickens
Put the cream in 5 balls,let it cool and refrigerate till it sets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου