Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Σολομός στην Λαδόκολλα με Σπυρωτό ρύζι με λαχανικά Parchment baked Salmon with LongGrain Rice with Vegetables













Υλικά
250 γρ σολομό
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ σκόνη μουστάρδας
αλάτι,ρίγανη,μαύρο πιπέρι,πάπρικα
χυμό από μισό λεμόνι

Ανακατεύουμε τα υλικά και αλείφουμε τον σολομό
Τον ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα για 8-10 λεπτά με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω
Δεν τον γυρνάμε 

Για το ρύζι 
μισή κούπα ρύζι κίτρινο τύπου Αμερικής
2,5-3 κούπες νερό
1 κύβος ζωμός κοτόπουλο
1 χούφτα ανάμεικτα λαχανικά
1 κ.σ χυμό λεμόνι
Αλάτι,Μαύρο Πιπέρι

Βάζουμε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά
Βράζουμε μέχρι να μείνει με λίγα υγρά
Κατεβάζουμε από την φωτιά,σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε το ρύζι να φουσκώσει
Σερβίρουμε

Ingredients
250 gr salmon
1 tbsp of olive oil
1 tsp of mustard powder
salt,oregano,black pepper,paprika
juice of half a lemon

Mix the ingredients and drizzle over the salmon
Put in a pan with parchment paper,with the skin size on the bottom
Bake it at 180 C for 8-10 minutes
Do not flip it over


Ingredients for a serving of rice
half a cup of longgrain rice
2,5-3 cup of water
1 chicken cube
1/4 cup of mixed vegetables
1 tbsp of lemon juice
Salt,Black Pepper

In a sauce pan put all the ingredients
Simmer till it's left with some juices
Remove from the heat,cover with a towel and let the rice puff
Serve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου