Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σπανακοκεφτέδες Greek Spinach Fritters



Υλικά

Σπανάκι
φέτα τριμμένη
κρεμμύδι ξερό τριμμένο
αλεύρι
αυγό
φρυγανιά
Αλατίζουμε καλά το σπανάκι και το βάζουμε σ'ένα σουρωτήρι να μαραθεί. Η το ζεματάμε και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά
Το βάζουμε σ'ένα μπωλ προσθέτουμε την φέτα,το κρεμμύδι,αυγό,λίγη φρυγανιά και αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη
Βάζουμε στο ψυγείο μια ώρα να σφίξει
Πλάθουμε σε κεφτεδάκια και πανάρουμε σε αλεύρι,αυγό και φρυγανιά
Τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα

Ingredients

spinach
Crumbled feta cheese
grated onion
flour
egg
bread crumbs
Season the spinach with salt and put in a colander to wilt. Or put it hot water and let it drain well
Put it in a bowl, add the feta, onion, egg, breadcrumbs and as much flour as it needs to make a pliable dough
Refrigerate one hour
Roll into balls put in flour, egg and breadcrumbs and fry until golden brown

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου