Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Κεκάκια Σοκολάτας με Μπανάνα Chocolate Banana Cakes




















Υλικά
1 αυγό
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
1 μπανάνα πολύ ώριμη (πατημένη με το πιρούνι)
μισή κούπα ζεστό νερό (125 ml)
1/4 κούπας γάλα (60 ml)
1/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (60 ml)
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (125 γρ)
1 βανίλια
35 γρ κακάο
1,5 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι

Για το γλάσο
μισή κούπα άχνη ζάχαρη
2 κ.γ κακάο
όσο γάλα χρειαστεί για είναι ρευστό (κάποιες κουταλιές)

Χρωματιστή τρούφα

Χτυπάμε το αυγό με την ζάχαρη,την μπανάνα,το ζεστό νερό,το γάλα και το λάδι
Προσθέτουμε τα στερεά υλικά
Βάζουμε σε θήκες για κεκάκια στρωμένες με χαρτάκια και ψήνουμε 25-30 λεπτά στους 175 C
Φτιάχνουμε το γλάσο και γαρνίρουμε τα κεκάκια που έχουμε αφήσει να κρυώσουν
Πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα


Ingredients

1 egg
1 cup granulated sugar
1 ripe banana
half a cup of warm water (125 ml)
1/4 cup of milk (60 ml)
1/4 cup of vegetable oil (60 ml)
1 cup all purpose flour (125 ml)
1 tsp of vanilla extract
35 gr cocoa
1,5 tsp of baking powder
pinch of salt

For the icing
half a cup of icing sugar
2 tsp of cocoa
some teaspoons of milk till it reaches icing consistency

Sprinkles

Beat the egg with the sugar,banana,warm water,milk and oil
Add in the dry ingredients
Pour into muffin tins lined with muffin papers
Bake for about 30 minutes at 175 C
Garnish with the icing after they cool and decorate with sprinkles









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου