Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Μπωλάκια Σοκολατένια Chocolate Bowls




















Υλικά

Σοκολάτα κουβερτούρα
Φορμάκια σιλικόνης

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και στο τέλος προσθέτουμε μέσα άλλο ένα κομματάκι,κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε να λιώσει για να πέσει η θερμοκρασιά
Γεμίζουμε τα φορμάκια με την κουβερτούρα να πάει γύρω γυρώ και ύστερα τα αδειάζουμε πάνω σε λαδόκολλα
Αφήνουμε να στεγνώσουν
Γεμίζουμε με παγωτό,καραμέλες,φρούτα κλπ

Ingredients
Couverture chocolate
Silicon mold for cakes

Melt the chocolate in bain marie and add another piece of chocolate at the end,remove from the heat and stir to melt,to drop the temperature
Fill the molds with the chocolate,to cover the sides and drop the excess chocolate over parchment paper
Let it set
Fill with ice cream,candy,fruits etc.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου