Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Τσουρεκοκέικ Τούμπανο με Ζαχαρούχο Γάλα Sweetened Condensed Milk Cake with Mixed Nuts



Υλικά
4 αυγά
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη,βγαίνει με την γλύκα του τσουρεκιού για πιο γλυκό σαν κέικ βάλτε 1.5 κούπα
3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο
1 βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ μαχλέπι σε σκόνη
200 γρ ζαχαρούχο γάλα
4 κούπες αλεύρι για τσουρέκι
1 φακελάκι μπέικινγκ
1 πρέζα αλάτι
400 γρ γιαούρτι
1/4 κούπας ανάμεικτοι ξηροί καρποί
50 γρ τριμμένη σοκολάτα

Για το γαρνίρισμα

125 γρ κουβερτούρα
ψιλοκομμένα καρύδια

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο
Προσθέτουμε τα στερεά υλικά εναλλάξ με το γιαούρτι
Ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς και την σοκολάτα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 175C για 45 λεπτά ή μέχρι να γίνει
Αφού κρυώσει γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα και καρύδι
Γίνεται και βασιλόπιτα γιατί βγαίνει ένα πιο βαρύ και χορταστικό κέικ

Ingredients

4 eggs
3/4 cup of vegetable oil
1 cup of granulated sugar (put in 1,5 cup if you like it more sweet)
200 gr of sweetened condensed milk
1 tsp of vanilla extract
zest of an orange
1 tsp of mahlepi powder
4 cups of btead flout
20 gr baking powder
pinch of salt
400 gr greek yogurt
1/4 cup of mixed nuts
50 gr of chopped chocolate

For garnishing
100 gr couverture chocolate
Chopped walnuts

Beat the eggs with the sugar and add in the oil
Add in the sweetened condensed milk
Add the dry ingredients alternating with the yogurt
Fold in the nuts and chocolate
Bake at a preheated oven at 175 C for 45 minutes or till it's done
After it cools garnish it with the melted chocolate and walnuts


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου