Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Τραγανές Πατάτες Τηγανητές με 2 τρόπους Crispy French Fries 2 Ways


































Τρόπος 1

Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε κρύο νερό για μισή ώρα,για να φύγει το άμυλο
Τις στεγνώνουμε με μια πετσέτα
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί
Δυναμώνουμε την φωτιά
Ξανατηγανίζουμε τις πατάτες για 2-3 λεπτά να πιάσουν κρούστα και σερβίρουμε

Τρόπος 2

Κόβουμε τις πατάτες με την φλούδα
Τις βράζουμε για 10 λεπτά
Τις βάζουμε σε καυτό κατσαρολάκι,για να στεγνώσουν
Τις τηγανίζουμε 10 λεπτά να πιάσουν κρούστα
Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί
Σερβίρουμε,γαρνίροντας με αλάτι,ρίγανη και κόκκινο πιπέρι



French Fries 1

Chop the potatoes and put them in cold water for half an hour
Dry them with a kitchen towel
Fry them in medium heat for 10 minutes and remove them on kitchen papper
Turn up the heat and refry them for 2-3 mimutes,till they get a golden crust

French Fries 2

Chop the potatoes with thei peel
Boil them for 10 minutes
Put them in a hot pan,to dry them
Fry them for 10 minutes,till they get a golden crust
Remove them on kitchen papers
Serve them and garnish them with salt,oregano and red pepper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου