Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ελαφριά Carbonara με Γιαούρτι Ligh Carbonara with Greek Yogurt

















Υλικά
500 γρ σπαγγέτι νο 6
4 κ.σ ελαιόλαδο
150 γρ άπαχο μπέικον κομμένο σε κυβάκια
2 κ.γ μπαλσάμικο ξύδι με πορτοκάλι
1/4 κ.γ σκόρδο σε σκόνη
1/4 κ.γ σκόνη τσίλι
250 γρ γιαούρτι αγελάδος
κεφαλοτύρτι τριμμένο
αλάτι,μαύρο πιπέρι
φρέσκια ρίγανη

Ρίχνουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό που βράζει και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
Τα στραγγίζουμε και δεν τα ξεπλένουμε
Σοτάρουμε το μπέικον στο ελαιόλαδο και του προσθέτουμε το σκόρδο,το τσίλι και το μπαλσάμικο
Προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε
Εκτός φωτιάς ανακατεύουμε και το γιαούρτι
Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο και φρέσκια ρίγανη

Ingredients

500 gr spaghetti pasta no 6
4 tbsp of olive oil
150 gr no fat bacon sliced into pieces
2 tsp balsamic vinegar with orange flavour
1/4 tsp garlic powder
1/4 tsp of chili
250 gr greek yogurt
shredded kefalotyri or graviere cheese
salt,black pepper
fresh oregano

Boil the pasta in salted boiling water,according to package directions
Strain them and don't wash them under cold water
Saute the bacon in the olive oil and add in the garlic,chili and balsamic vinegar
Add in the pasta and stir
Remove from the heat and stir in the yogurt
Serve with shredded kefalotyri cheese and fresh oregano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου