Βάζουμε μέσα το αυγό και μετράμε 1,5 λεπτό
Αυτό το κάνουμε για να μην είναι αραιό το ασπράδι
Φέρνουμε το νερό σε σιγανό βρασμό και προσθέτουμε το ξύδι
Βάζουμε το αυγό και το αφήνουμε 2-3 λεπτά για γίνει μελάτο και 5 λεπτά για να γίνει σφιχτό
Βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε απορροφητικό χαρτί,και σερβίρουμε
Heat some water,to a low simmer till it starts to make a small bubbles
Put in the egg and count 1 minute and a half
We do this so the white won't be to liquid
Bring the water to a low simmer and add in the vinegar
Break in the egg and leave it for 2 -3 minutes to have soft yolk and 5 minutes to be hard
Strain over parchment paper and serve
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου