Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Μανιτάρια Τηγανιά Fried Mushrooms with Wine,Tomato and Feta





















Υλικά

500 Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 μικρό Κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 σκελιδα Σκόρδό τριμμένο
1/4 κούπας Κόκκινο κρασί
1 Ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 πρέζα ζάχαρη
Ρίγανη,Αλάτι,Πιπέρι,1 πρέζα κανέλα

Φέτα

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Προσθέτουμε τα μανιτάρια,αφήνουμε να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με κρασί
Προσθέτουμε την ντομάτα,την ζάχαρη,και τα μυρωδικά και αφήνουμε να μείνει με την σάλτσα του
Βάζουμε τριμμένη φέτα από πάνω και σερβίρουμε






Ingredients

500 gr white Mushrooms sliced
1 small Red onion shredded
1 clove of Garlic crushed
1/4 cup Red wine
1 Tomato diced
1 pinch of sugar
Oregano,Salt,Pepper,1 pinch of cinnamon

Feta cheese

Peel the mushrooms
Saute the onion and the garlic
Add in the mushrooms,let them change colour and add in the wine
Add in the tomato,sugar and spices and let it evaporate it's juices
Pour crumbled feta on the top




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου