Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Μανιτάρια Τηγανιά Fried Mushrooms with Wine,Tomato and Feta





















Υλικά

Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Κρεμμύδι ξερό τριμμένο
Σκόρδό τριμμένο
Κόκκινο κρασί
Ντομάτα κομμένη σε κύβους
Ρίγανη,Αλάτι,Πιπέρι

Φέτα

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Προσθέτουμε τα μανιτάρια,αφήνουμε να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με κρασί
Προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να μείνει με την σάλτσα του
Βάζουμε τριμμένη φέτα από πάνω και σερβίρουμε






Ingredients

Mushroom sliced
Red onion shredded
Garlic crushed
Red wine
Tomato diced
Oregano,Salt,Pepper

Feta cheese

Peel the mushrooms
Saute the onion and the garlic
Add in the mushrooms,let them change colour and add in the wine
Add in the tomato and let it evaporate it's juice
Pour crumbled feta on the top



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου