Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Χωρίς Αυγά Eggless Pastry Cream


Υλικά


500 ml γάλα (2 ποτήρια)
4 μισή κ.σ κορν φλάουρ (50 γρ)
4 μισή κ.σ  ζάχαρη 
1 βανίλια
1 κ.σ βούτυρο (15 γρ)

Βάζουμε σε κατσαρολάκι εκτός φωτιάς την ζάχαρη,το γάλα,το κόρν φλάουρ,και την βανίλια
Ανακατεύουμε καλά με σύρμα να διαλυθεί εντελώς το κόρν φλάουρ
Δένουμε σε χαμηλή φωτιά,ανακατεύοντας για να μη μας κολλήσει από κάτω 
Όταν δέσει και έχει πάρει μια βράση κάνοντας μικρές φουσκαλίτσες κατεβάζετε από την φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο 
Όσο είναι ζεστή σκεπάζουμε την επιφάνεια της με μεμβράνη για να μη πιάσει κρουστά,αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει
Χτυπάμε την κρέμα με το μίξερ να αφρατέψει και την βάζουμε σε κορνέ
Γαρνίρουμε γλυκά ψυγείου,κέικ,η βάζουμε μπωλάκια



Ingredients

500 ml milk (2 cups)
4 and a half tbsp corn flour (50 g)
4 and a half tbsp of granulated sugar 
1 tsp vanilla etract
1 tbsp butter (15 g)

In a saucepan put the milk,sugar ,corn flourand vanilla
Mix well with a wire whisk till the corn flour is completely dissolved
Now put it on the stove and bring it to boil by stirring constantly so it won't stick on the bottom
When it thickens and has formed small bubbles on the top,remove from the heat and add the butter
While it's warm cover its surface with plastic wrap ,let it cool in room temperature and then put it in the refrigerator to set
Beat the cream with the mixer to become fluffy and put it in a pastry bag 
Garnish your desserts,cakes or put into bowls



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου