2 Πίτες για σουβλάκια
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
300 γρ Σπανάκι φρέσκο η κατεψυγμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 πρέζα ζάχαρη
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι,μαύρο πιπέρι και ρίγανη
κεφαλοτύρι και φέτα τριμμένη
γκούντα τριμμένη
Σοτάρουμε το κρεμμύδι,και προσθέτουμε το σπανάκι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί
Σοτάρουμε να μαραθούν και να μείνει χωρίς υγρά
Στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά
Βάζουμε την γέμιση πάνω στις πίτες,πασπαλίζουμε με λίγο γκούντα και ψήνουμε στους 180 C για 10 λεπτά μέχρι να τραγανίσουν οι πίτες
Σερβίρουμε με τηγανητό αυγό σε κάθε πίτα
Ingredients
2 pitas
1 red onion minced
300 gr spinach
1 tomato chopped
1 pinch of sugar
chopped parsley
salt,black pepper,oregano
kefalotyri and feta cheese shredded
shredded gouda
2 fried eggs
Saute the onion,the spinach and the rest of the ingredients beside the cheese
Saute till their left with no juices
At the end add in the cheese
Put the filling over the pitas,and sprinkle with gouda
Bake at 180 C for about 10 minutes till the pitas are crispy
Serve with a fried egg over each pita
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου