Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Λιγκουίνι



 Υλικά
500 γρ μοσχαράκι ελιά κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο όλοκληρη
1/4 κούπας κόκκινο κρασί
πιπέρι,ρίγανη,πάπρικα γλυκιά και 2 πρέζες ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο βοδινό
250 ml σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ κέτσαπ
1 καρότο ψιλοκομμένο

Σοτάρουμε το μοσχαράκι σε δυνατή φωτιά να πάρει χρώμα
Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα με το ζουμί που έβγαλε,ξαναπροσθέτουμε λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι
Προσθέτουμε πάλι το κρεάς και σβήνουμε με το κρασί 
Προσθέτουμε και το ζουμί που έβγαλε το κρέας
Προσθέτουμε την πάπρικα,ρίγανη πιπέρι,2 πρέζες κανέλα,το φύλλο δάφνης,1 κύβο βοδινό,ψιλοκομμένο καρότο,την σάλτσα ντομάτας και το κέτσαπ και καλύπτουμε με νερό
Αν χρειαστεί το ξαφρίζουμε
Βράζουμε 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας,το αλάτι το προσθέτουμε στο τέλος και ξαναβάζουμε μπαχαρικά και λίγη ακόμα σάλτσα ντομάτας
Σερβίρουμε πάνω από λιγκουίνι με μοτσαρέλα τριμμένη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου