450 γρ μπισκότα τριμμένα
200 γρ βούτυρο λιωμένο
400 ml Φυτική κρέμα
400 γρ Τυρί κρέμα
100 γρ άχνη
1 βανίλια
450 μαρμελάδα
1.5 κ.σ κορν φλάουρ
3-4 κ.σ νερό
Ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με τα μπισκότα
Στρώνουμε σε τσέρκι 26 εκ και βάζουμε 15 λεπτά στο ψυγείο
Για την κρέμα
Χτυπάμε την φυτική σαντιγί με την άχνη και την βανίλια,προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε να ενσωματωθεί
Στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει
Για την μαρμελάδα
Ανακατεύουμε στην μαρμελάδα το κορν φλάου που έχουμε διαλύσει στο νερό,βάζουμε να πάρει μια βράση για μας γίνει πιο δεμένη και να μην τρέχει
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε πάνω από το τσιζκέικ
Βάζουμε μια νύχτα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου