Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Φασολάδα Που Γίνεται Μινεστρόνε Bean soup Minestrone




















Υλικά

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη ή ολόκληρη
2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κύβο ζωμό κότας
200 γρ φασόλια Καστοριάς
250 ml ντοματοχυμό
1 κ.σ κέτσαπ
αλάτι,ρίγανη,μαύρο πιπέρι,κόκκινο πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
200 γρ μακαρόνια πένες



Μουλίαζουμε τα φασόλια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ
Βάζουμε σε κατσαρόλα τα καρότα,τα κρεμμύδια,το σκόρδο,τα φασόλια,τον ζωμό κοτόπουλο,ρίγανη και πιπέρι και καλύπτουμε με νερό
Βράζουμε για 1 ώρα,μέχρι να μαλακώσουν
Αν τα φασόλια μας είναι σκληρά,μετά την 1 ώρα τα κατεβάζουμε από την φωτιά και τα αφήνουμε μισή ώρα
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τον ντοματοχυμό,το αλάτι,το κέτσαπ και το κόκκινο πιπέρι
Το προσθέτουμε στα φασόλια,βάζουμε τον μαϊντανό και αφού πάρουν βράση προσθέτουμε τα μακαρόνια



Ingredients

1 big red onion sliced
1 clove of garlic whole or minced
2 carrots finely sliced
1 cube of chicken stock
200 gr medium size white beans
250 ml tomato juice
1 tbsp of ketchup
salt,oregano,black pepper,red pepper
chopped parsley
200 gr penne pasta

Soak the beans in water overnight
Put in a pan ,the carrots,onions and garlic,the beans,chicken stock,oregano and black pepper and cover with water
Boil for 1 hour ,till they soften
If our beans are hard,remove from the heat and let them stand for half an hour
Heat the oil,add in the tomato juice,salt,ketchup and red pepper
Add it in the beans and the parsley,bring it to a boil and add in the pasta 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου