Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Σοκολατάκια Με Ολόκληρο Κάστανο Chocolates With Whole Chestnuts Inside



Υλικά
Φρέσκα Κάστανα ή Γλυκό του κουταλιού Κάστανο (Στραγγισμένο)
Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος η Υγείας
1 κ.σ αραβοσιτέλαιο

Βράζουμε τα φρέσκα κάστανα και τα αφήνουμε να κρυώσουν
Τα χαράζουμε από κάτω και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε 10 λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου
Ξεφλουδίζουμε την εξωτερική και την εσωτερική φλούδα,όσο είναι παγωμένα βγαίνει πιο εύκολα
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί,μαζί με το αραβοσιτέλαιο αφού λιώσει την κατεβάζουμε από την φωτιά και της προσθέτουμε ένα κομ,ατάκι σοκολάτα,ανακατεύουμε να λιώσει για να πέσει η θερμοκρασία
Καλύπτουμε τα κάστανα
Αφού σταθεροποιηθεί η σοκολάτα τα καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο
Διατηρούμε στο ψυγείο

Ingredients

Fresh Chestnuts or Canned whole chestnuts (strained from their syrup)
Couverture chocolate dark or milk
1 tbsp of vegetable oil

Boil the fresh chestnuts and let them cool
Carve them on the bottom and put them in the freezer to freeze
Get them out of the freezer and leave them 10 minutes to come in room temperature
Peel the outside and the inside skin,while their frozen their skin removes easier
Melt the chocolate in ben mari allong with 1 tbsp of vegetable oil,remove from the heat and stir in a chunk of chocolate,stir in to melt,so the temperature of the chocolate fells
Cover the chestnuts with the chocolate
When it sets,cover them with aluminum foil
Store them in the fridge



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου