Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Σάλτσα για Μακαρόνια με Καλαμαράκια κονσέρβα Pasta Sauce with Canned Squids


Υλικά
1 Κονσέρβα Καλαμαράκια
ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κ.σ ντοματοπελτέ
1 πρέζα ζάχαρη
μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
250 γρ ντοματοχυμός ή αλεσμένη ντομάτα
250 γρ ντομάτα ψιλοκομμένη η κον κασε
αλάτι,μαύρο πιπέρι,κόκκινο πιπέρι,ρίγανη
μαιντανό ψιλοκομμένο

Βγάζουμε την εσωτερική μεμβράνη που έχουν τα καλαμαράκια στην μέση και τα ψιλοκόβουμε
Σόταρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον σκόρδο και τον πελτέ και την ζάχαρη
Προσθέτουμε τα καλαμαράκια και σβήνουμε με το κρασί
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά καλύπτουμε με λίγο νερό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα
Σερβίρουμε με μακαρόνια σπαγγέτι

Ingredients

1 can of squids
olive oil
1 large onion
1 clove of garlic, crushed
1 tbsp tomato paste
1 pinch of sugar
half a glass of red wine
250 g tomato juice or fresh tomatoes blended
250g chopped tomatoes or con casse
salt, black pepper, red pepper, oregano
chopped parsley

Remove the inner membrane in the middle of the squids
Saute the onion add in the garlic,the tomato paste and sugar
Add the squids and the wine and let it's alcohol evaporate
Add the remaining ingredients cover with some water and simmer till the sauce thickens
Serve over spaghetti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου