Υλικά
1 Κονσέρβα Καλαμαράκια
ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 πρέζα ζάχαρη
250 γρ ντοματοχυμός ή αλεσμένη ντομάτα
250 γρ ντομάτα ψιλοκομμένη η κον κασε
1 κούπα νερό
αλάτι,μαύρο πιπέρι,πάπρικα,ρίγανη
Βγάζουμε την εσωτερική μεμβράνη που έχουν τα καλαμαράκια στην μέση και τα ψιλοκόβουμε
Σόταρουμε το κρεμμύδι με τον σκόρδο και προσθέτουμε την ντομάτα,την ζάχαρη,την πάπρικα,ρίγανη,αλάτι και πιπέρι
Προσθέτουμε ντοματοχυμό και νερό και αφήνουμε να βράσει
Πριν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τα καλαμαράκια και αφήνουμε να δέσει
Σερβίρουμε με μακαρόνια σπαγγέτι
Ingredients
olive oil
1 large onion
1 clove of garlic, crushed
1 tbsp tomato paste
1 pinch of sugar
half a glass of red wine
250 g tomato juice or fresh tomatoes blended
250g chopped tomatoes or con casse
a cup of watter
salt, black pepper, red pepper, oregano
Remove the inner membrane in the middle of the squids
Saute the onion and the garlic and add in the tomato,sugar,paprika,salt,pepper and oregano
Add in the tomato juice and the water and let it simmer
Before it thickens add in the squids and let it thicken
Serve over spaghetti
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου