Υλικά
2 κ.σ τοματοπελτέ
ρίγανη,μαύρο πιπέρι
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ κέτσαπ
ζαμπόν,γαλοπούλα
Κίτρινα τυριά (ένταμ,κασέρι,γκούντα)
ντομάτα σε ροδέλες (στραγγισμένη χωρίς τα σπόρια)
Τρυπάμε την σφολιάτα με ένα πιρούνι
Ανακατεύουμε τον πελτέ με τα μπαχαρικά ,το λάδι και το κέτσαπ
Αλείφουμε την σφολιάτα αφήνοντας ενα κενό γύρω γύρω
Βάζουμε από πάνω τις φέτες ζαμπόν ,τα τυριά και την ντομάτα
Ψήνουμε στους 180 C μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα και να λιώσουν τα τυριά
Τσεκάρουμε να έχει ψηθεί και από την κάτω πλευρά
Ingredients
1 sheet of puff pastry
2 tbsp of tomato paster
oregano,black pepper
1 tbsp of olive oil
1 tbsp of ketchup
Yellow cheese (Edam, Cheddar, Gouda)
tomato slices (drained,seeded)
Pinch the puff pastry with a fork
Mix the tomato paste with the herbs,the oil and the ketchup
Spread the tomato paster over the puff pastry and leave a gap around
Place over the ham,cheese and fresh tomato
Bake at 180 C till the puff pastry is baked and the cheeses are melted
Make sure it's baked on the bottom side too
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου