Υλικά
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
4-5 Πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
2 Χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι,ρίγανη,πιπέρι μαύρο,πιπέρι κόκκινο
φέτα τριμμένη
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σκόρδο και τις πιπεριές
Αφού σοταριστούν προσθέτουμε ντομάτα ,την ζάχαρη και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να πάρει βράση
Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε σε λίγο λάδι τα λουκάνικα
Προσθέτουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι με τις πιπεριές και σερβίρουμε με τριμμένη φέτα
Ingredients
olive oil
1 onion, finely chopped
1 clove of garlic chopped
4-5 green or red bell peppers or long peppers chopped
2 country pork sausages cutted into slices
2 tomatoes cut into cubes
1 pinch of sugar
salt, oregano, black pepper, red pepper
grated feta cheese
Saute the onion and add in the garlic and the peppers and continue sauteing
Add in the tomato, sugar and spices and bring to a boil
In an non stick pan,fry the sausages in some olive oil
Add the sausages inthe pan with the peppers and serve them with grated feta cheese
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου