Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Σπετσοφάι με τριμμένη φέτα Greek Stir fry with Sausages,peppers,tomatoes and feta - Spetsofai




Υλικά

ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
4-5 Πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
2 Χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι,ρίγανη,πιπέρι μαύρο,πιπέρι κόκκινο
φέτα τριμμένη

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σκόρδο και τις πιπεριές
Αφού σοταριστούν προσθέτουμε ντομάτα ,την ζάχαρη και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να πάρει βράση
Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε σε λίγο λάδι τα λουκάνικα
Προσθέτουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι με τις πιπεριές και σερβίρουμε με τριμμένη φέτα


Ingredients


olive oil
1 onion, finely chopped
1 clove of garlic chopped
4-5 green or red bell peppers or long peppers chopped
2 country pork sausages cutted into slices
2 tomatoes cut into cubes
1 pinch of sugar
salt, oregano, black pepper, red pepper
grated feta cheese

Saute the onion and add in the garlic and the peppers and continue sauteing
Add in the  tomato, sugar and spices and bring to a boil
In an non stick pan,fry the sausages in some olive oil
Add the sausages inthe pan with the peppers and serve them with grated feta cheese


                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου