Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Μαρμελάδα Ροδάκινο -Μάνγκο στον Φούρνο Peach and Mango Jam in the Oven




Υλικά

1 κιλό ώριμα ροδάκινα
1 ώριμο μάνγκο ξεφλουδισμένο
1 κιλό κρυσταλική ζάχαρη
χυμό από μισό λεμόνι
εκχύλισμα βανίλιας

Κόβουμε τα ροδάκινα μαζί με την φλούδα και βγάζουμε το κουκούτσι,
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το μάνγκο
Πολτοποιούμε τα φρούτα στο μούλτι
Βάζουμε τον πολτό σε βαθύ ταψί η γάστρα προσθέτουμε την ζάχαρη,το λεμόνι και την βανίλια και ανακατεύουμε
Βρέχουμε μια λαδόκολλα και σκεπάζουμε την μαρμελάδα
Ψήνουμε στους 180 C για 1 ώρα και 10 λεπτά μέχρι να δέσει
Βάζουμε την ζεστή μαρμελάδα στα βάζα,γυρνάμε ανάποδα και αφήνουμε να κρυώσει

Αποστειρώνουμε τα βάζα ζεσταίνοντας τα στους 100 βαθμούς για 20 λεπτά




Ingredients

1 kilo ripe peaches
1 ripe mango
1 kilo granulated sugar
juice of half a lemon
vanilla extract

Chop the peaches with the peel and remove the pit
Remove the peel of the mango and cut it into slices
Put the fruits in a blender
Put the pulp in a deep pan,add in the sugar,the lemon juice and the vanilla and mixx
Wet a parchment papper and cover the jam
Bake at 180 C for 1 hour and 10 minutes till it thickens
Put the warm jam in the jars,turn them upside down and let them cool
For sterilizing the jars bake them at 100 C for 20 minutes








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου