Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ο Σάκης Ρουβάς φτιάχνει Μακαρόνια με κιμά Spaghetti Bolognese




Ετοιμοίιιιιιιιιιιιιιι

Υλικά

ελαιόλαδο
2 μεσαία κρεμμύδια τριμμένα
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 μικρές ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 πρέζα ζάχαρη
500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 ξυλάκι κανέλας
1 φύλλο δάφνης
250 γρ ντοματοχυμό
αλάτι,μαύρο πιπέρι,κόκκινο πιπέρι,ρίγανη



Σε κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο,προσθέτουμε τον κιμά και σπάμε τους σβόλους του πατώντας τον μ'ένα πιρούνι
Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι και το σκόρδο,σοτάρουμε και προσθέτουμε,την ντομάτα και την ζάχαρη,τα μπαχαρικά και τον ντοματοχυμό και νερό να καλύψει το κιμά
Σιγοβράζουμε για πάνω απο 1 ώρα σε χαμήλη φωτιά μέχρι να μείνει με την σάλτσα του




Ingredients
olive oil
2 medium onions chopped
2 tomatoes sliced into cubes
a pinch of sugar
500 gr minced veal or pork or beef
1 cinnamon stick
1 bay leaf
250 gr tomato juice
chopped parsley
salt, black pepper, red pipper,oregano

In a sausepan put some olive oil add in the minced meat and break the clods,by pressing it with a fork
Once it changes colour add in the onion and rhe garlic,saute and add in  the tomato,the sugar,the herbs and the remaining ingredients and add water till it covers the meat
Simmer for 1 hour over low heat until its left with no liquids




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου