Η συνταγή δεν είναι sponsored
Υλικά για 6 μάφινς
250 γρ μείγμα για σοκολατένια μάφινς Μύλοι Αγίου Γεωργίου
50 γρ γιαούρτι
20 γρ νερό
70 γρ αραβοσιτέλαιο
1 αυγό
Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά
Βάζουμε σε θήκες για μάφιν
Ψήνουμε στους 180 C για 20 λεπτά
Βγαίνουν αφράτα και λαχταριστά με κομμάτια σοκολάτας,αν τα φάτε ζεστά είναι μαλακά κέικ με λιωμένα τα κομμάτια σοκολάτας
Παστάκια
3 αυγά
175 νερό
40 γρ αραβοσιτέλαιο
Μερέντα
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν
Ψήνουμε στους 180 C για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει
Αφού κρυώσει,χωρίζουμε με πριονοτό μαχαίρι στην μέση
Γεμίζουμε την βάση με μερέντα και σκεπάζουμε με το άλλο μισό του κέικ
Κόβουμε με κουπ πατ το κεικ ,και γαρνίρουμε με λιωμένη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς
Το κεικ βγαίνει πολύ αφράτο,σαν παντεσπάνι και είναι ιδανικό για τούρτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου