Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σαλάτα του Σεφ Chef's salad my way

















Υλικά

1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
2 φέτες ζαμπόν λεπτοκομμένες
2 φέτες γκούντα λεπτοκομμένες
2 αυγά βρασμένα (το ένα κομμένο σε κυβάκια το άλλο σε ροδέλες για το στόλισμα)

Για την σως
4 κ.σ μαγιονέζα
2 κ.σ γιαούρτι
2 κ,σ ξύδι
2 κ.σ κέτσαπ
αλάτι,μαύρο πιπέρι,κόκκινο πιπέρι και ρίγανη

Ξεπλένουμε το μαρούλι σε νερό με ξύδι 
Το ψιλοκόβουμε με το χέρι και το βάζουμε σε σουρωτήρι να στεγνώσει
Ανακατεύουμε τα 5 υλικά και κρατάμε τις ροδέλες αυγού για το στόλισμα 
Περιχύνουμε με την σως


Ingredients

1 small lettuce chopped
1 tomato finely sliced
2 ham slices chopped
2 gouda slices chopped
2 boilled eggs (one chopped in small cubes one in slices)

For the sauce
4 tbsp of mayo
2 tbsp of greek yogurt
2 tbsp of vinegar
salt,black pepper,red pepper and oregano

Wash the lettuce in water and vinegar
Chop it with your hands and put in a sieve to dry
Mix the 5 ingredients together but keep the egg slices for decorating
Drizzle with the sauce and serve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου