Καθαρίζουμε τις πατάτες τις ξεπλένουμε και τις κόβουμε λεπτές σαν τις κατεψυγμένες
Τις βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
Τις στεγνώνουμε με μια πετσέτα
Τις βάζουμε στη σειρά σε μια λαδόκολλα και τις βάζουμε στην κατάψυξη
Αφού παγώσουν μπορούμε να τις βάλουμε σε μια σακούλα τροφίμων στην κατάψυξη
Τις τηγανίζουμε για 10 λεπτά να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές
Μένουν τραγανές και αφού κρυώσουν
Peel the potatoes,wash them and cut them in thin strips like the frozen ones
Boil them for 10 minutes
Dry them with a kitchen towel
Line them on parchment paper and put them in the freezer
When their frozen you can put them in a ziploc bag
Fry them for 10 minutes till golden and crispy
They will stay crispy even when they cool
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου