Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Σιρόπι για Παντεσπάνια Simple Syrup for Cakes

















Υλικά
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
1 κούπα νερό
1 κ.σ λικέρ

Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό σε ένα μπρίκι και βράζουμε 3 λεπτά αφού πάρει βράση
Στο τέλος προσθέτουμε το κονιάκ
Αφήνουμε να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσουμε
Διατηρούμαι στο ψυγείο για 2 βδομάδες

Ingredients
1 cup of granulated sugar
1 cup of water
1 tbsp of liqueur of your choice

Put the sugar and the water in a pan and boil for 3 minutes after it comes to a boil
At the end add in the liqueiur
Let it cool befor using
Store in the fridge for 2 weeks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου